Wie zijn wij?

Hoe wij, Kristof en Frederik, in Portugal zijn terechtgekomen? Een lang verhaal, dat we hier kort samenvatten.

België is een mooi land, we zijn er geboren, groeiden er op en hadden er elk een fijne job, onze familie woont er, veel vrienden wonen er ook. Verhuizen was niet meteen iets wat in ons opkwam.

Totdat we in 2012 naar Portugal op reis gingen en meteen verslingerd raakten aan de Portugese way of life: gastvrijheid, lekker eten en drinken, respect voor de natuur, weinig gedoe.

Van het een kwam het ander en in 2013 kochten we er ons allereerste huis: Quinta Charlotte. Deze hoeve uit 1903 had nog niet aan charme ingeboet, maar was wel aan een grondige renovatie toe. In 2016 volgden nog twee vakantiehuisjes, die doopten we Casinhas Fim do Mundo, naar hun ligging achter de heuvels van de kust van Lourinha. 2017 is het jaar waarin we een mooi stuk grond kochten, met de bedoeling om erop te bouwen volgens onze waarden van duurzaamheid en comfort. Extra voordeel van onze permanente aanwezigheid: nu konden we ook zelf instaan voor de huizenverhuur en voor de opvolging van ons bouwproject.

Uiteindelijk hakten we de knoop door: op 23 maart 2018 vertrokken we in een auto-met-dakkoffer vol herinneringen definitief richting Serra do Bouro. We verwelkomen je graag op onze droombestemming!

Kristof en Frederik.
Kristof en Frederik.